TRACTAMENTS

Lumineers

Transformació immediata, natural i de llarga durada.

Els Lumineers estan dissenyats digitalment per ser ultra prims (aproximadament tan prims com una lent de contacte). De manera que es poden aplicar sense anestèsia sobre les dents per oferir un somriure d’aspecte natural.

Implants

A partir d’ara llueix una dentadura sana i bonica gràcies a la implantologia dental.

És un sistema que substitueix d’arrel la dent perduda, per una d’artificial o un implant. Generalment són peces de titani que s’integren a l’os maxil·lar unint-se fortament, per poder posar la pròtesis dental i aportant la màxima qualitat.

Ortodòncia

Llueix un somriure perfecte i envejable!

L’ortodòncia és una especialitat de la endodòncia que s’encarrega de l’estudi, prevenció i tractament de la posició de les dents, amb l’objectiu d’alinear-los correctament i evitar qualsevol problema relacionats amb la mandíbula. A Global Dental Girona t’oferim diferents opcions d’ortodòncia, que van des de la més tradicional, fins als últims avanços en odontologia estètica.

Periodòncia

Raspallar-se les dents habitualment és essencial per evitar qualsevol malaltia i la millor manera de no descuidar el teu somriure és agafant bons hàbits de neteja. La periodòncia tracta totes aquelles malalties periodontals produïdes per l’acumulació de placa bacteriana i que sol afectar principalment a les genives i a l’os que sostén les dents.

A Global Dental Girona, detectem les diferents fases del procés i t’ajudem a posar-hi solució, per tal que el teu somriure no es vegi afectat.

Endodòncia

Alguna dent et provoca dolor?

L’endodòncia és la solució immediata davant aquestes molèsties tan doloroses provocades per algun nervi. Serveix per conservar les dents sense haver de recórrer a l’extracció. Un bon tractament ens ajudarà a prevenir futurs problemes!

Estètica dental

Tenir un somriure perfecte i una boca sana és la principal preocupació de molts pacients. L’estètica dental és una especialitat de la odontologia que busca aconseguir un somriure natural i harmònic, millorant la funcionalitat així com l’estètica de les dents. Els avanços en aquest camp ens permeten oferir a cada pacient diferents tipus de tractaments personalitzats per aconseguir un somriure perfecte:

 

  • Blanquejament dental: recupera el blanc de les teves dents amb un bon blanquejament dental: el nostre sistema no implica desgast ni dolor i notaràs que els resultats milloren notablement la teva estètica dental.
  • Carilles dentals: et mires al mirall i no et sens còmode amb el teu somriure? La seva forma, distribució o color no acaben d’encaixar amb el que busques? Les carilles s’adhereixen a la superfície superior de la dent millorant substancialment l’aparença de la teva dentadura.
  • Contornejat dental: alguna de les teves peces està danyada o no té la forma que desitges? Amb el contornejat dental aconseguirem un somriure harmònic i equilibrat. Utilitzarem un composite especial per omplir de forma natural i donar forma a la teva dent perquè quedi perfecte.

Neteges dentals

La neteja dental, tècnicament coneguda com profilaxis ens ajuda a protegir l’esmalt, suavitzar les taques i eliminar de forma profunda els depòsits que s’acumulen a les dents i sota les genives. Realitzar una neteja profunda és un procediment molt senzill i que millorarà considerablement la nostra salut bucodental.

A Global Dental Girona elaborem dos tipus de neteges dentals segons les necessitats del nostre client:

 

  • Neteja dental bàsica: diuen que més val prevenir que curar! En aquest cas la neteja bàsica és més de caràcter preventiu, i que té com a objectiu mantenir una bona salut i estètica dental.
  • Neteja dental basada en raspat radicular: aquest tractament té com a objectiu eliminar la placa bacteriana que pateixen els clients, realitzant una neteja profunda de les genives i les bosses periodontals.

Càries dentals

Les càries dentals afecten de manera habitual a tothom i és un dels problemes bucodentals més fàcils d’identificar i tractar. Les càries són una malaltia provocada per múltiples factors i que es caracteritzen per la destrucció dels teixits dentals provocats pels àcids de la placa bacteriana.

A Global Dental Girona disposem de varis tractaments per tractar les càries en funció de la seva gravetat i la situació particular de cada client:

 

  • Quan la càries és més superficial, el tractament amb fluor ajuda a restaurant l’esmalt de les dents, i a vegades a resoldre el problema.
  • Empast dental: és un dels tractaments més habituals, a través del qual s’utilitzen diferents tipus de materials que evitaran la proliferació d’aquesta càries.
  • Endodòncia: l’endodòncia és un procediment que consisteix en l’extracció del a polpa dental i es sella la cavitat polpar, permetent conservar la peça dental natural i tot el que l’envolta.
  • Extracció de peces: quan les càries són molt greus i la dent no es pot restaurar, es valora la possibilitat d’extreure la peça natural.

Invisalign

El nou mètode revolucionari d’ortodòncia invisible ha arribat a Global Dental Girona.

Aquest sistema permet aconseguir somriures perfectes amb la màxima comoditat i estètica. El seu procés és a base de diferents alineadors invisibles que es fabriquen a la mida de les dents i es canvien cada 7 o 14 dies (depenent del pacient), fins que les dents arriben a la posició correcta.

Odontopediatria

La salut bucodental comença des de ben petits, és per això que a Global Dental Girona som especialistes en tractaments específics per a nens i nenes.

Sabem com de difícil pot resultar l’experiència per a la mainada, per això farem tot el possible per guanyar-nos la seva confiança i fer més amena la visita.

Gerodontologia

Aquesta especialitat se n’encarrecta del tractament, prevenció i rehabilitació oral de les dents en persones majors de 65 anys. Al tractar-se de persones que sovint prenen medicació pel seu estat de salut, se’ls realitzen tractaments poc agressius i eficaços.